Dostava in Plačila

Dostavljamo s hitro pošto GLS

Paketi bodo dostavljeni preko dostavne službe GLS. En dan pred dostavo dobite eMail, kjer lahko spremenite dostavo na najbližje prevzemno mesto, na delovno mesto, paketomat ali pa k sosedu. Dobili boste tudi SMS s predvideno uro dostave. Pred dostavo pa vas kurir tudi pokliče. V primeru, da vas v času dostave ni doma, vam kurir pusti listek, paket pa vas čaka na najbližjem prevzemnem mestu.

 

Dostavni roki

1-2 delovna dneva: v primeru oddaje naročila do 10.00 ure, bodo izdelki na vaš naslov dostavljeni že naslednji delovni dan (v 99 % primerov). 

Izdelki, ki niso na zalogi, bodo v večini primerov na vaš naslov dostavljeni v 3-5 delovnih dneh. V izjemno redkih primerih se lahko zgodi, da bo dostava trajala dlje zaradi zaloge pri dobavitelju, v tem primeru vas obvestimo preko e-maila ali telefonske številke. Pri vsakem izdelku, ki ni na zalogi, piše predviden čas dostave.

 

Brezplačna dostava

Pri nakupu nad 50€ vam stroške dostave krijemo mi!

 

Cena dostave

Vsako naročilo manjše od 50€ ima enotno ceno dostave, ki znaša 4€.

 

PLAČILA

Plačilo po povzetju: Plačilo po povzetju oz. ob prevzemu izdelkov vam omogoča, da izdelek plačate, ko vam ga dostavijo na dom. Izdelek plačate osebi, ki ga dostavi. Plačilo se izvede ob prevzemu paketa. Paket lahko plačate z gotovino ali pa s kartico (pri plačilu po povzetju ni nobenih dodatnih stroškov).


Plačilo po predračunu: Plačilo po predračunu vam omogoča, da naročene izdelke plačate po predračunu. Po elektronski pošti vam pošljemo predračun, ko je ta poravnan, vam izdelke pošljemo (pri plačilu po predračunu ni nobenih dodatnih stroškov).

PayPal plačilo: Možnost plačila preko PayPal-a.